4yourlooks@gmail.com  |  06 - 27 27 72 37

Massages

   Bij Alle massages is fysiek contact niet toegestaan.

       ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage is gericht op een totale ontspanning van lichaam en geest.
Deze massage is een momentje voor je zelf en met aandacht en liefde gegeven. Totale ontspanning.
De ontspanningsmassage bestaat uit strijkingen en zachte knedingen. Hierbij wordt u nek, schouder, rug en benen gemasseerd.

                VOETEN MASSAGE

Een 25 minuten durende verwennerij voor uw voeten.
Uw voeten voelen na de massage heerlijk zacht aan.
Deze massage kunt u uitbreiden met een heerlijke voetenscrub.
Wilt u ook nog dat uw handen dezelfde behandeling krijgen als uw voeten, dan kan dat in éénzelfde behandeling worden meegenomen.
De massage duurt dan 45 minuten.

              NEK -EN SCHOUDERMASSAGE
Een stevige nek -en schoudermassage. Ideaal voor eventuele klachten in dit gebied.
Deze massage duurt 25 minuten.

             COMPLETE LICHAAMSMASAGE
Olie geneest niet alleen wonden , maar gaat ook veroudering tegen. Regelmatige oliemassage versterkt het zenuwstelsel, gaat vermoeidheid en stress tegen en helpt bij slapeloosheid. Deze massage kenmerkt zich vooral door zijn liefde en genegenheid en het gebruik van zeer warme olie. Een “oliebad” voor je huid. Het is dan ook een volledige lichaamsmassage van het topje van de kruin tot het topje van de grote teen.  Door deze massage wordt u weer één geheel met uw lichaam.
Maak je hoofd leeg en geniet van deze massage. Mijn advies is dan ook om zonder enige verwachtingen de masssage te beleven, zodat je beter leert te ontspannen en je laten meevoeren in mijn wereld.
Na afloop van de massage krijgt u een flesje water; dit is noodzakelijk aangezien er veel afvalstoffen zijn afgevoerd. Bij deze massage wordt uw  nek, schouder, rug, benen (voor en achterkant), armen, handen, voeten en eventueel uw buik gemasseerd.

                               INTUÏTIEVE MASSAGE

Dit betreft een massage welke geen vaste omlijning heeft. Deze massage wordt op gevoel gegeven. Het is een wisselwerking tussen klant en masseuse. Tijdens de massage merkt de masseuse welke massagegrepen meer of minder invloed hebben op de klant. Hierop wordt geanticipeerd. Vooraf kan dus ook niet gezegd worden hoe de massage zal verlopen. Dit is per klant verschillend. De intensiteit van deze massage is wel groot en kan als heftig worden ervaren. Er kunnen emoties naar boven komen die niet voorzien zijn. Bij deze massage ligt de klant ontkleed op de massagetafel, aangezien bij deze massage ook de billen worden gemasseerd.