4yourlooks@gmail.com  |  06 - 27 27 72 37

Waarom een massage

Alle massages worden uitgevoerd met warme olie. Indien gewenst kunt u kiezen uit diverse geurende olieën.
De olie is een 100% natuurzuivere amandelolie welke na de massage intrekt en de huid  zacht en soepel maakt. 
Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een klassieke massage (ontspanningsmassage) erg geschikt.
Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen. Klassieke massage (ontspanningsmassage) is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige massage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Heeft u last van pijnlijke spieren door overbelasting, dan is een klassieke massage zeer geschikt. Klassieke massage probeert pijn, spier- en zenuwspanning in een te behandelen gebied te verbeteren.
Klassieke massage beoogt (bind)weefsels los te maken, dus verklevingen weg te masseren en daardoor blokkades weg te halen. Daarmee wordt direct de plaatselijke doorbloeding versterkt, het lymfevocht afgevoerd en het spierweefsel ontzuurd. Dit geeft vervolgens een weldadig gevoel van ontspanning. 
In deze drukke tijd wil iedereen wel eens een uurtje of meer even ergens anders aan denken of  liever even nergens aan denken en gewoon wegdromen en genieten.